måndag 1 januari 2001

Flytta tillbaka

Blodvärdet hade som ganska väntat. Men tråkigt. Sjunkit ytterligare. Så idag får han blod. Det kommer blir bra, han kommer antagligen blir mkt piggare och starkare. Då kan han lägga mer energi på att andas och bajsa. Sköterskan sa att det hade varit väldigt ovanligt om han inte hade behövt blod, det är skönt att veta att det ändå är enligt normaliteten.

Idag flyttar vi tillbaka till plan 7. Det har funkat bra här nere. Men det blir skönt att komma tillbaka. Vi fick turen att välja plats först på vår sal så vi får den vi tycker är bäst. Säng får vi också. Tackar! Äntligen får vi fönster att kika ut på finvädret igen, helikopetrarna kan vi också roa oss med att titta på. Just nu, klockan är 08:30, ligger jag känguru i ett halvt utflyttad sal med tre andra barn och deras pappor och en mamma. På plan 7 kommer vi dela sal med max två till, antagligen bara en till. Då blir det mindre stök och pip från cpaper och övervakningsmaskiner. Skönt!

Fredag är det idag också. Då går vi in i ny vecka, 31+0. Tänk om vi går hem på tidig hemgång, då är det om fyra veckor. Känns läskigt, spännande med också som att det inte kommer vara möjligt. Visserligen utvecklas Valter i en himla fart och fyra veckor till kommer innebära massa framsteg, men han är ju så liten. Vi får se hur det blir. Senast om nio veckor bör vi vara hemma i alla fall.

Hoppas ni får en härlig fredag! Vi har tänkt försöka åka hem i skaplig tid ikväll och laga lite gomoddag. Det var verkligen länge sedan. Vi får se hur dagen flyter på med allt.

Maria