onsdag 12 februari 2014

Mätt

Jag klämde i mig för kung och fosterland på buffén idag, sen blev det en glass på stan. Hämtade Tobbe, veckohandlade och sedan bjöd svärmor på pizza och så blev det snickerskaka på det. Jag håller på att spricka, Valter ligger väl mosad där inne.

Jag håller på att göra vår, det är helt underbart när snön smälter. Rensar ur gamla kläder och planerar nya inköp. Jag har satt ut lite mer saker på tradera. Två iPhones, en odd molly jacka, en jättefin polarn och pyret jacka storlek 116 och ett par nova star jeans storlek 120. In och kika, bor du i Gävle eller närheten slipper du frakten också. Användarnamn Tobbetok.

Nu ska jag och Tobbe sätta oss ner och diskutera viktiga beslut här i livet ;)

Sushi

Jag har varit så ofantligt sugen på sushi i flera dagar. Det blir som ett beroende! Idag blir det lunchbuffé på Östens pärla. Det finns risk för explosion! Jag hoppas att jag aldrig blir mätt.





Det måste vara den, för ögat mest fina maten som finns. Första gången jag smakade var jag skeptisk. Men sen har blev det bara godare och godare för varje gång. Som med nästan all "annorlunda" mat.

Låt klockan slå lunch nu då!!