tisdag 17 juli 2012

Såja! ☀




Här ska jag ligga tills det blir tacomiddag hos mamma och pappa :)

Solar

Ja visst, det är bra för min hud. Men va fan? Lite sol kan man väl få!



Första riktiga semesterdagen

Idag är våran första riktiga semester dag. Jag har varit ledig sedan torsdag kl 16. Det känns redan som jag varit ledig i flera veckor, så det här blir en lång semester. Så himla härligt! Vad lat man blir när man blir ledig, man får så mycket tid, att inget känns bråttom och allt kan vänta till sen. Tänkte städa i fredags, det har ännu inte blivit gjort full ut, och det får nog vänta nån dag till :)

När vi vaknade imorse bestämde vi oss för bad. Vi packade iväg oss till Borlänge för bad på Aqua Nova. Det är riktigt roligt där, jag älskar den breda stora rutschkanan (stavning?). Efter badet blev det som vanligt shopping på Kupolen, och glass, världens godaste glass. Ett måste varje gång vi åker dit från och med nu. Stannade till i Falun och åt middag på pitchers. Vi avslutade dagen med Sågmyra och lite mera shopping på lager 157 och calimero. Vi har alltså haft en riktigt härlig dag. Vi är trötta alla tre, man blir trött av bad och shopping. Så varför är jag vaken nu? Det tänker jag inte berätta ;)

Imorgon är semesterdag nummer två. Planerna för dagen är loppisrunda, klippa gräsmattan, dona här hemma och middag hos mamma och pappa. Kommer ju bli en himla fin dag det med.

Det bästa med att jobba måste vara att man får vara ledig och ha semester. Tänk att vara ledig/arbetslös året runt, då skulle man ju inte uppskatta dom lediga stunderna. Inte får man några kulor att rulla heller. Halleluja för jobb som ger semester!

Har inte en endaste bild från dagen, får sno av Tobbe sen kanske :)