måndag 25 april 2011

Läppförstoring

Skaplig finne jag fått på hakan. Den gör att underläppen är typ dubbelt så stor. På ena sidan i alla fall. Fint!



Dubbelsöndag

Söndag idag igen, jag har jobbat så för mig har det känts som vanligt. Haft en jätte skön dag i alla fall, gud vad mycket lättare livet känns när det är sånt här fint väder! Dagarna blir så mycket rikare! Underjävlabart!!!

Elias & Loke
Det är så himla roligt att umgås med andra som också har småbarn, det är inte så många utav mina nära vänner som har det. Men det är på gång. En hemlighet jag burit på i fem månader är inte en hemlighet längre, min vän Sofia och hennes man Martin ska bli mamma och pappa i augusti. Så himla häftigt! Min närmsta vän som blir mamma och jag ser verkligen fram emot det! Dom kommer flytta hem till Sverige igen också, det kan ju inte bli bättre! :D Sen är det fler kids på väg också! :) 

Jag och Loke hade svettiga instängda fötter idag, så det behövdes nya luftiga skor. Dom här blev det. Vi båda är mycket nöjda. Jag är väl lite mindre nöjd med utseendet på Lokes sko, men huvudsaken att han gillar dom och dom är smidiga att ta på och av till stranden i sommar.




Sen gjorde jag om ett par skor som jag hade sedan tidigare, som jag inte kunnat använda för den där äckliga stringen mellan tårna. Jag mår illa utav den! Så den klippte jag bort och det blev ju fin fint :)


Dom här skorna vill jag också ha. Men nu fanns det bara deg till ett par.



Ska också tillägga att Total blackout är hysteriskt roligt, ni som inte tittat måste göra det!

Fotbollskillen

Nu åker jag och världens finaste fotbollskille till boulognerskogen med Sofia, Hanna & Elias :D