lördag 5 mars 2011

Redo för festligheter!


Telefontid

Hade just telefontid med Sofia, det är bra att vi avsätter tid för det. 1 h 57 min blev det idag. Det är så härligt att prata med henne :) Nu äter jag mat, Tobbes godkyckling. Men det är inte så gott. Jag gillar inte att äta ensam och så blir jag aldrig så sugen på mat innan jag ska iväg på fest, är så taggad så jag vill bara komma dit. Har inte ro att sitta och njuta av en middag. Provade just en ögonskugga och tvättade bort den med eye remover pads, men fasen vad konstiga dom är. Jag ser suddigt nu, det är som att det lägger sig ett lager med olja på ögonen. Skit läskigt!

Så, i med maten och börja styra :D

Äh jag skippar i maten, jag lär väl inte bli undernärd för det ;)

Morgomys med mig själv

Idag har jag morgonmys med mig själv, och gud vad trevlig jag är! Jag har det jättebra här hemma med mig själv. Jag äter frukost i soffan, toast och oboy. Gött skare va!

Jag bränner ut några skivor som Tobbe gjort ordning till festen ikväll. Anna, min kära vän har fyllt 25, så ikväll ska det firas! Ska bli himla roligt. Det är inte ofta jag går på fest nu för tiden, det är så roligt att det är en planerad fest. Som jag har förstått så är det inte tänkt att vi ska gå på krogen, det tycker jag är skönt. Jag vill inte ner på någon svettig krog och stå och knuffas i någon bar. Jag såg på Facebook att det brunnit på högskolan inatt, men det stod inget i GD så jag antar att det inte borde påverka kvällens tillställning. Det hoppas jag verkligen inte!

Snart ska jag hoppa in i duschen och åka till köpis med Katta. Sen ska jag hem och ha telefontid med min fina vän Sofia. Naglarna ska målas och kläder inför kvällen ska provas ut... Tagga Tagga tagga!

Här är hon, SötAnna. Grattis påre ;)