söndag 18 december 2011

Hahaha

Fick detta sms av syster nyss. Helt i min smak. Hahaha!


Och nu kom det en till. Haha!



<3





Klart!

Då var jobbhelgen över strax då, gudars så fort det har gått. Jag ska föröka ta på mig lite mer helgjobb nu när vi börjar med önske-schema. Skönt att beta av många timmar på en gång. Så kan man vara ledig på vardagarna istället. Oftast tar jag vara mer på lediga vardagar än helger.

Imorgon ska jag äntligen få kapa av lite på frillan. Den har blivit lång och svår att ha handskas med. Just nu ser jag helt förfärlig ut, efter en promenad i snö och en mössa på det. Tjusigt!

När vi kommer hem ska vi kramas, äta chips och titta på gårdagens så mycket bättre. Mys <3

Imorgon kommer äntligen älskade Loke hem igen. Han stannar hos oss till julaftonsmorgonen, så vi får fira jul med honom dagen innan julafton, funkar lika bra det med. Sedan är det varannan vecka med hans mamma som gäller igen, tråkigt tycker jag, jag har trivts med att ha honom nästan hela veckorna. Jag hade nästan hoppats på att jag skulle tycka att det blev mycket och tycka att det var skönt att gå tillbaka till 50/50, men det tycker jag inte. I söndags hade Loke sagt till sin farmor att han ville åka till Maria, för det är faktiskt min låtsasmamma, gohjärtat!

Maria <3 Tobbe <3 Loke