måndag 27 december 2010

Så ja, nu har syster varit här och hjälp mig med den här bloggen, så nu tror jag att jag har skaplig koll på vad jag pysslar med.

Idag har jag jobbat och sen plockade Sandra upp mig och vi åkte hem till mig och käkade middag, tacos fast med kyckling. Gött! Sen har vi datorerat och kikat på bloggar. Nu ska Sandra dra och jag ska knåpa ihop något typ av inlägg här sen kommer älsklingen hem <3

Jag hade en jättemysig julafton i år, men fick tyvärr inte fira den med mina två älsklingar. Men jag fick spendera den med mina fina små kusiner, mormor, morfar, morbror, mamma, pappa, syster och hennes sambo. Jättefina julklappar fick jag också, bland annat en dammsugare, termos och köksredskap. Intressant hur önskelistan ändras med åren!

Nästa rolighet som inträffar är ju nyårsafton och det ska bli så mysigt att jag och min älskade Tobbe ska få fira våran första nyårsafton tillsammans <3 Den ska firas hemma hos oss med nära vänner och god mat, precis som det ska vara enligt mig!

En sak som jag tänk på är hur folk ska ha nyårslöften och uttrycker sig "nytt år, nya möjligheter" vad är det för ett påhitt! En undanflykt för att slippa ta tag i sitt liv här och nu. Löjligt tycker jag! Vill du göra en förändring, gör det då! Varför vänta? Vad är det som gör det lättare genom att du väntar en dag eller ett par månader? Okej, man kan behöva lite mental förberedelse, men jag tror mest att det handlar om att slippa göra något åt saken på en gång! Vill man så kan man fixa det mesta! Men först måste man ta reda på om man verkligen vill, eller om man bara säger att man ska, för att stilla sitt dåliga samvete en liten stund! Självklart får man misslyckas och ta nya tag, man varför inte påbörja förändringen på en gång?

Här kommer lite bilder från min julafton
 Fina syster <3
 
 



 Morfar





 Pirrigt när tomten kommer







 Kusin mys

 Fina tjejerna!

 Det är jobbigt med julstressen

 Gölligöll

 Kärlek