onsdag 29 januari 2014

Sjukskrivningen

Idag kom det världens störtblödning igen, från ingenstans när jag stod i köket och pratade med försäkringskassan. Visste knappt om det var blod eller om jag kissade på mig.
Jag vet inte om jag har berättat varför jag är sjukskriven? Jag tror inte det.
Det är i alla fall för att jag blöder i stort sett varje dag. Ibland väldigt lite och ibland väldigt mycket. Läkarna säger att det är ofarligt. Men att det är viktigt att jag tar det lugnt och inte lyfter tungt. Så därför kommer jag vara hemma så länge jag blöder, och hur länge det blir kan ingen svara på i dagsläget. Det känns tryggt att jag får vara hemma och slipper stressa och tänka på jobbet, där är det mycket lyft som jag inte skulle kunna utföra. Imorgon ringer en läkare mig för jag har lite funderingar ang graviditetspenning och sjukskrivningen. Alldeles nyss ringde även en annan läkare oplanerat för att berätta om en medicin. Jag har visat härligheten för hela gynavdelningen snart tror jag och Valter har vi sett i magen så många gånger att vi tappat räkningen. Läkarna börjar vi bli tjenis med och det är skönt att dom har koll på mig. Helst skulle jag ju inte behöva ha mer kontakt med dom är det "normala". Men men. Jag är tacksam att dom finns!

Graviditeten skulle väl vara de nio månaderna i livet då man INTE hade mens? Såklart det inte var så för mig. Tur jag har mycket annat att glädja mig åt <3

Idag har Lokes farmor, farfar och kusin varit här och lekt och grillat korv. Trevligt! :) Snart ska jag slå ner röven i soffan och titta på Mia på grötö. Imorgon är det torsdag och den bjuder på lite mer samtal och pappersfix och lunch hos mamma.

Paradise hotel

Bara ett samtal kvar för idag. Läkaren ringer imorgon och barn och ungdom får jag inte heller svar från för ens imorgon. Så det får vänta.

Nu tar jag igen veckans två missade avsnitt av paradise hotel.





Maria

Ringa hit och ringa dit.

Kön till FK är inte nådig i dessa dagar. Men idag har jag äntligen kommit fram. Idag ska jag fila på graviditetspenningsansökan ytterligare. Skicka in uppgifter ang sjukskrivningen. Jag är helt främmande med sånt här. Jag har aldrig varit sjuk mer än 14 dagar förut. Så hur ska man veta hur man ska bete sig? Jo, ringa och fråga.

Jag ska ringa gyn också för att kolla ang min sjukskrivning och ang läkarutlåtande till graviditetspenningen. Sen ska chef och kollegor uppdateras på läget.

Barn och ungdom ska jag också slå en signal.

Afa har jag också pratat med. Sen var det nog ingen mer :)

Efter lunch blir det veckohandling med mamma på MAXI.

Maria