fredag 28 oktober 2011

Packa på riktigt

Äntligen är den här jobb veckan över och vi kan sätta igång och packa på riktigt. Älsklingen är som sagt och jobbar. Det  är tråkigt att vara själv, speciellt en fredag. Jag mår lite illa, vet inte om det beror på mensen, ensamheten, dåliga maten eller bristen på sömn. Kanske en kombination. Har i alla fall packat en del, Lokes rum och garderoben. Får se om jag orkar ta tag i något mera ikväll, antagligen blir det nån mer säck/låda om ett tag. Blir rastlös att att bara sitta här ensam. Tur jag har Facebook och bloggar att läsa. Vad gjorde man förut när man var ensam? Nytta kanske? Eller nä, det började väl med lovemail, mIRC, Lunarstorm, efterfesten, msn och sen blev det bara värre och värre.

I alla fall, tog ett tag innan jag kom hem och börja med packningen. Den första jag ser när jag kommer hem från jobbet är Lokes voffa som ligger och kikar på fönsterbrädan, var bara att åka till Lokes mamma och lämna den. Blev kvar där ett bra tag med tårtbakning och stoj. Mysigt att få träffa Loke lite till, och Idun är så söt hon med. Gullungar!

Nä nu ska jag klicka vidare på den där Facebook loggan och se vilket fredagsmys alla har och vem som dom tycker ska vinna Idol. Älskling kom hem!

Frulle

Äter frulle med Loke i soffan och tittar på nya stora maskiner.

Pappan får sova lite till för en gångs skull <3







Loke gillar den lika mycket som jag gjorde när jag var barn. Jag gillar den iofs fortfarande.