torsdag 20 januari 2011

Så var sagan slut

Då var boken utläst. Har nog aldrig läst ut en bok så här fort. En vecka, måste vara rekord ;)

Nu vill jag se filmen! Kanske i helgen om jag har tur :)

Godnatt!

Renovering

Såg ni hur vacker månen var tidigt imorse? Jag hade en långkörning på jobbet och försökte åka ikapp den, jag ville känna på den. Men så fort jag tyckte att den var nära försvann den och dök sedan upp långt borta igen.

Innan jag hann hem från jobbet idag hann jag skälla på Tobbe ett par gånger, jag vet inte vad det är med mitt humör ibland? Usch, det är inte alls trevligt! När jag kom hem smått irriterad över massa skitsaker, kommer Loke fram rusande med en stor inslagen bukett, GRATTIS säger han! Han tror att alla inslagna saker är GRATTIS. Gullhjärtat! Tobbe och han hade köpt en super fin blombukett till mig. Då känner man sig dum som fräst över skit saker under dagen. Tobbe lagade sin supergoda kyckling till middag. Sen när det skulle dukas undan dök djävulen upp igen, jag blev ett gnälligt monster från ingenstans. Skäms på mig! Det slutade med att Tobbe skickade ut mig ur köket och jag lag mig på soffan, och somna till. När jag vaknade tog jag min bok, tände ljus i badrummet och tog ett lång bad. Tobbe gick till Alex, som planerat sedan tidigare.

Nu sitter jag här hemma i total tystnad och håller på med en självrenovering, ansiktsmask och hårinpackning i badet. Färgat ögonbrynen och målar naglarna. Jag njuter av mitt eget sällskap, nu är jag trevligt, nu har jag inget/ingen att blir arg på. Om jag inte går in på någon irriterande, energitagande blogg och brusar upp mig. Som jag alltid ska in på, fast jag vet att jag bara blir irriterad över allt skit som skrivs. Som sagt, jag är knäpp! Imorgon jobbar jag 13-18, mycket skönt, sovmorgon + att man slutar i skaplig tid. Tobbe jobbar hela helgen, så jag har en helg helt för mig själv. Det ska bli skönt, tycker jag nu, på lördag klockan 13.00 är jag antagligen rastlös. Borde hitta på något roligt, men har tyvärr shoppat upp degen för den här månaden. Duktigt, är det något jag är för bra på, så är det att rulla kulorna! Jaja, det kommer nya. 

Nu ska jag måla nagellack, tror jag ska ta olika färg på varje finger och lite graffiti på de, kommer se ut som en femåring. Passar bra till mitt humör!


Vi anmälde intresse på ett garage idag, då låg vi två. För att det var två som anmält sig. Nu ser det annorlunda ut, tror ni vi får den? Det är jag som är den där ståtliga 75 poängarn.
Vågar jag hoppas!? höööhööö!