lördag 24 december 2011

Dan före dan

Har haft ett mysigt julfirande med Tobbes familj. Tobbes pappa var riktigt bra som tomte. Loke blev super glad för alla paket. Vi hade sagt att vi inte skulle köpa så mycket eftersom har får saker hela tiden ändå och att man inte behöver överdriva bara för att det är jul. Men han fick så han klara sig flera gånger om. Imorgon får han ett till julfirande med hans mamma. Dubbelt upp för lillprinsen. Det lär väl finnas nått bra med att ha mamma och pappa på olika håll också. Julgodiset jag hade bakat blev omtyckt, imorgon får min familj smaka.

Uppesittarkväll va det idag ja. Alla har spelat Bingolotto utom jag och Tobbe, vi har spelat nördfeud och fixat i tvättstugan. Blev riktigt bra. Så nu blev det, om möjligt, ännu roligare att tvätta ;)

Nu ligger vi i sängen och ska sova. Jag med min iPhone och Tobbe med sin. Vi säger inte så mycket till varandra. Vi har just tystat ner ett mycket väsentligt kvällstjafs. Det handlade om hur man gör när man torkar sig i arslet och vem som oftast laddar tandborstarna här hemma. Viktiga saker att reda ut, dumt att hålla saker inom sig för länge. Det kan tära på förhållandet de. Språka ut bör man!

Nu ska jag ställa klockan på 07.00. Hade gärna sovit lite längre på självaste julafton. Men vi ska infinna oss i Anderberg kl 09.00 och innan ska Loke lämnas och mormor hämtas. Så skulle det ju va fräscht med en jul-dusch också!

God natt och god jul på er!