söndag 5 juni 2011

Helgen är över

Då var den där helgen över... för mig i alla fall. Vi som har viktiga jobb måste jobba fast det är röddagar. Världen stannar utan oss. Dom med hög lön som sitter vid skrivbord kan vara hemma och gotta sig. Världen funkar utan dom någon dag hit eller dit. Vi med lite mindre lön är lika viktiga alla dagar. Fast jag gör hellre något viktigt än något med bra betalning. :)

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Vi sov länge, sedan blev det veckohandling på ICA Maxi, hem och käka lunch och sen slocknade vi alla tre. Vaknade och åkte till Åbyggeby där vi tvättade bilen och blev bjuda på middag. Det är alltid lika trevligt och gott att komma hem till mamma och pappa.

Nu sover Loke och Tobbe lagar mammas telefon. Jag sitter här och väntar på biggan finalen. Undra vem som vinner. Simon tror jag. Jag hoppas på Simon eller Peter. Simon för att han är Simon, Peter för att han är snygg. Nästan alla verkar ha blivit lite småkär i Peter, jag sa till Tobbe att vi har ju faktiskt en stor säng så det skulle få plats en till. Roligt tyckte jag, inte Tobbe.

Här är den finaste killen utav alla, visst är han väl alldeles underbart söt!?