torsdag 7 juli 2011

Idag har jag varit till hälsocentralen och tagit bort mina stygn, fasen vad ont det gjorde. Jag upplever det värre än vad det är eftersom jag är så himla rädd. Blir svettig, yr, blek och kan inte hålla tillbaka tårarna. Tobbe och Loke var med, när det var dax att gå in till sköterskan säger jag till Tobbe att dom kan vänta i väntrummet. Varför gjorde jag det Usch, det hade varit bättre om dom var med och kunde distrahera mig. När jag kom ut igen kom alla tårar. Att man kan vara så där rädd för ett sånt simpelt ingrepp, jag föreställer mig hur det sliter och att såret ska spricka upp och det ska spruta blid och köttas upp. Nu ska det vara tejpat i några veckor, jag är glad att jag slipper se ärret.

När vi var klara där åkte vi och köpte jordgubbar och glass och åkte ut till farmor. Där hade vi det bra i solen, klippte gräsmattan, gick till ån för att bada men grabbarna var badkrukor och jag vågade inte bada med såret/ärret. Det var roligt att träffa farmor men det är riktigt jobbigt att vara där, allt påminner om farfar och det svider i hjärtat att allt är som det är.

På vägen hem stannade vi till i boulognerskogen så Loke fick leka. Han hittade även en dusch som han såklart ville springa i. Sedan blev vi hemma hela kvällen, vilket var skönt. Vi har varit ute på saker hela veckan så vi alla uppskattade att bara sp vara hemma och dona och Loke tittade på Totte. Gud vad bra Totte är för barn, Loke tycker det är jättespännande och det är mycket pedagogiskt. Jag gillar det också, härligt med lite barnminnen.





Imorgon hoppas vi på fint väder, väskan är packad och salladen är hackad för en dag vid furuvikspoolen.
Sedan börjar en veckas barnledigt för oss. Ska bli både skönt och tråkigt. Skönt att få lite egentid med Tobbe då vi kan roa oss med just vad vi känner för. Men tråkigt att inte ha vilddjuret här som livar upp lite :)

Och just ja, Loke kissade i mina solrosor på balkongen idag. UNGE! ;)
 hahaha hur sjukt är inte detta?