lördag 1 mars 2014

Cheapy

Åkte till Sandviken idag för att köpa billiga innerdörrar. När vi kom hem såg vi att dom var böjda. Så imorgon får vi åka dit igen och lämna tillbaka. Typon :/ Sen håller vi oss till de vanliga butikerna här i Gävle istället.

Idag har jag fått frossa i sushi, helgbuffé på lilla saigon. Sen köpte vi bullar och åkte hem och fick besök av Linnea, Micke och Alva. Trevligt! Nu pluggar Tobbe och jag förbereder middagen sakta, tacogratäng blir det.

Maria

Sovmorgon

Lilltuppen här hos sin mamma så idag är det sovmorgon i huset. Jag är uppe sen en timme ungefär. Tobbe sover fortfarande, jag längtar efter att få kramas med honom men jag måste låta honom sova lite till, sen kan jag krypa ner i värmen och pussas. 4,5 år har vi varit tillsammans nu ungefär. Väldigt länge, men ändå inte. Det känns som det alltid varit vi. Jag kan inte tänka mig ett liv utan Tobbe. Förutom när han äter wasabinötter eller försöker äta upp hela porslinsskålen när han äter yoghurt. Nä då, det bästa är att få vakna med honom varje morgon och jag älskar när vi har sådär tönt-roligt ihop och skrattar så vi kiknar. Äsch, nu får det vara bra med smör! ;)











Jag börjar tråkigt nog känna mig förkyld. Nyser hela tiden, snorig och täppt i näsan, ont i halsen och öm i kroppen. Jag som ska börja jobba på måndag och såg det som en utmaning även med en frisk kropp, hur ska det gå nu? Jag ska vila och kurera i två dagar nu så hoppas jag att jag mår bättre på måndag.

Hoppas ni har en skön lördag :)


Maria