måndag 21 november 2011

Värme i hus och hjärta

Ligger i soffan och myser på att värmepumpen är fixad. Våran granne ordnade så det gick på garantin. Han kom hit och fixade den till oss ikväll. Så nu pyser den ut varmluft i hela huset. Kanon! Riktigt snällt av grannen att hjälpa oss.

Tobbe och hans pappa har varit och krälat i grunden idag igen. Det var tvärstopp i avloppet i köket. Nu är det ordnat och rinner på så fint. Himla skönt det med!

En tredje sak som är riktigt skönt är att jag pratade med Lokes mamma idag och vi fick en massa bra bestämt och planerat. Bland annat så är Lokes dagistider för december klara. Det var tjafs om det tidigare men nu löste vi det kanon bra och alla är nöjda och det blir jättebra för Loke. Jag njuter verkligen när vi kommer fram till bra lösningar tillsammans, för det är himla jobbigt att tjafsa om saker kring Loke. Det tycker vi allihopa.

Loke är hemma hos oss igen och han är ju helt underbar. Idag när vi åt en kvälls macka tog jag ner almanackan och börja kika i. Då slog han näven i bordet och sa åt mig att äta upp min macka! Hahaha <3

Vi har även varit på bibblan och lånat filmer och en bok. Julkorten är också klara. Så nu kan släkten vänta sig riktigt konstnärliga kort i jul. ;)

Imorgon fyller jag 25 år. Kommer jobba och sen äta god middag med mina grabbar. Hoppas på att bli lite bortskämd och slippa allt hushållsarbete också ;)

Som ni ser så är jag tillfreds med livet och allt börjar ramla på plats. Om en timme är Tobbe hemma och jag fick en tillsägelse att jag ska ha fixat mys tills han kommer hem, men tända ljus. Det är redan styrt. Så ni får han stå för resten ;)

Nu ska bara lägenhets helvetet städas ur. Om vi lägger 2-3 timmar tillsammans där på fredag är det klart sen. Så så får det bli. Snart är lönekontot tankat med pengar och de sista julklapparna ska inhandlas.