fredag 21 oktober 2011

Äntligen hemma

Slapp operation och fick komma hem idag. Smärtan är över och jag känner mig helt återställd. Men farbror doktorn var noga med att jag skulle vara sjukskriven hela helgen. Får lyssna på det. Men på måndag kan jag jobba igen. Blev utan mat i 24 timmar och var riktigt hungrig när jag fick sjukhusmaten. Så hungrig att även detta smakade gott.


Men när jag kom hem firades det med MAX-mat. Viktigt! Nu har jag uppdaterat min iPhone. Blev en massa nytt, så nu har jag att roa mig med :)

Lokes dagisfoto har kommit. Är han inte farligt söt den lilla grabben? :D <3
På söndag kommer han hit igen, så han får sovmorgon på måndag, då hans mamma börjar jobba minst sagt tidigt. Då blir det söndagsmiddag med mig och morgonmys med pappsen på måndag morgon. Då trivs dom mina pluppar! Det är jobbigt att dela på något så underbart som honom, för oss alla.
Redo för eventuell operation!







Sjukhuset

Det blev inget möte idag. Fick vansinnigt ont i magen när jag vaknade imorse. Åkte till akuten och fick komma till Gyn. Har cystor på båda äggstockarna och ligger nu på avdelningen och väntar på röntgen. Efter det görs bedömning om det blir operation eller inte. Jag hoppas jag slipper, är livrädd för det. Har redan plågats med blodprov, var nära att svimma. Smärtan har nästan försvunnit och jag anser att jag kan åka hem. Doktorn säger att vi måste kolla ordentligt och att jag inte får jobba i helgen. Typiskt! Vill inte förlora mer pengar och vill inte bli skuren i!
Snart kommer syster och sätter nål på mig. Usch! Skönt att Tobbe är här med mig <3