söndag 27 mars 2011

Drömmar

Nu ska jag tjata ut er med mina drömmar igen. Jag drömde att det plingade på dörren helt hysteriskt, jag tittade i titt ögat och såg att det var securitas och en massa andra. Jag tänkte inte öppna men dom kav dig inte. Vi öppnade och hon travar in och är lite smått stressan, hon säger att vi ska packa ihop våra saker och utrymma lägenheten. Detta ska göra i allas lägenheter, när jag kommer ut står det släp och lastbilar överallt. Jag bli fundersam på om viblirluirade och ringer 112, mannen som svarar läser på gd.se (haha) och ser att det har varit en naturkatastrof. Han kan inte berätta direkt vad som hänt. Men att det är farligt, när jag pratar med honom hör jag hur det börjar knastra hög och så ser jag en explosition lågt borta, elden reser sig och kommer flygade emot mig. Jättefort, men den är långt långt borta. Jag börjar kuta som en galning, jag ser att alla andra också springer. Sos killen säger att jag ska hoppa in i en bil, men ingen bil stannar, alla är så rädda. Sen vaknar jag... Skumt!

Jag drömde också att Tobbe kom hem med han morfars gamla fåglar som vi skulle ta hand om, han hade också med sig ett marsvin och två dansmöss. Vi som redan hade en hund och två katter. Usch, jag vill inte ha något husdjur! Men nu hade vi som ett helt zoo och dom smet hela tiden och försökte döda varandra. Ena katten kom med en dansmus i munnen, helt klämd, men den hade inte bitit genom, vidrigt! Jag vägrade ta i dem. Loke var jätteliten och rädd.

Märkligt! Någon som vet någon sida där man kan läsa om vad drömmarna betyder? Jag tycker drömmar är mycket intressanta.

Bakis

Phu! Idag är jag bakis. Men gårdagen var mycket bra, så det är värt det. Vaknade klockan sju, upp och kräktes, somna om till runt 12, upp och kräktes igen. Sen har jag legat och bitit ihop i soffan och kollat på kalan5play, jag gillar att man kan se programmen i efterhand, för oftast missar jag dom i veckorna. Men jag somnade och sov alldeles för länge, hoppas att jag kan somna ikväll igen.

Sandra & Örjan kom hit med mat från pizza house, guld värt! Kycklingkebab blev det, riktigt gott! Blev lite mer människa efter det. Tobbe kom hem en snabbis får jobbet och överraskade mig också. Jag saknar honom idag, vill ligga och kramas under täcker i soffan hela dagen. Men nu fick jag kramas en litet stund i alla fall :)

Det blev lagom med shopping igår också, ett par skor, två baslinnen och en halstub (haha säger man så?) Så köpte jag två t-shirtar och några strumpor i fina färger till Tobbe. Jag hatar att para ihop hans svarta strumpor, får stå och mäta resåren och trixa för att hitta rätt kompis.

Stygnen i benet är borta också. Fy vad läskigt det var. Sandra tog bort dom på mig, jätteduktigt var hon och det kändes inte alls. Men jag blir så äcklad och illamående ändå. Usch! Men nu är det över. Nu har jag ett plåster på så jag slipper se det.

Nu blir det nog telefontid med Sofia ;)