söndag 15 maj 2011

Vi skippade promenaden och åkte ner på stan och åt sallad och glass istället. Gud vad dåliga vi är! Men Gud vad gott det var! Vi har även varit förbi Tobbes syster och kollat på deras nys kök. Jättefint blev det! Hälsade också på Tobbes mormor en snabbis.

Middagen i Åbyggeby blev tyvärr inställd. Undra vad det blir för middag för oss ikväll då då?

Imorgon är jag sjukskriven från jobbet. Ska till sjukhuset och självklart har jag mamma med mig! Jag finner det inte alls roligt det här! Men det är bara att bita ihop!

Lördagsmyset

Ja igår blev det Eurovision. Varken jag eller Tobbe gillar det egentligen, men vi gillar att äta gott. Så med en massa godsaker till blev även det himla trevligt.Varma nachos med jalapeños, lök, salsa och ost är förjäkla gott!


Tobbe fick mig att smaka på en riktigt stark ölkorv. Jag tog en pytte tugga och spottade ut på en gång, ändå kändes det som min mun skulle brinna upp. Jag förstår inte hur man kan äta en hel sådan korv? Man måste bli helt förstörd i mun hals och mage. Jag fick dricka mjölk och smörja in truten med idomin. Så här fin blev jag, passade på att fota lite, sånna där foton som alla tjejer lägger ut, när man spänner in näsan och plutar ut läpparna. Visst blev det göllit?





Idag åt vi världens godaste frukost. Brie och salami macka. Vi gottar oss mest hela tiden. Skärpning! Idag lär vi ta en promenad i alla fall.


I eftermiddag ska jag till Åbyggeby igen. Faster och sambo med barn kommer dit på söndagsmiddag. Tredje söndagen i rad, trevlig tradition. Jag önskar att allt var annorlunda bara!