lördag 22 mars 2014

Första riktiga dagen hemma

Vi har fått sova riktigt skönt inatt. Sov konstant mellan 00-09. Det har inte hänt tidigare under den här resan. Skönt och välbehövligt! Vi har världens härligaste hem och skönaste säng, det är jag helt säker på från och med nu. När vi vaknade ringde vi 107A och hörde hur natten varit, allt hade gått bra. Dusch, frukost och direkt iväg.

Valter är nu uppe i full matmängd och är fri från droppet. Väldigt skönt! Hoppas det håller i sig för lillen. Nu ska infektionen dö och penicillinkuren ta slut, så slipper han den där hemska PVKn. Det är vårt nästa mål. När det är uppnått sätter vi ett nytt mål. Man får ta små mål i taget, så att dom uppfylls relativt fort. Om vi skulle tänka på barnvagnspromenader hemma på byn skulle väntan bli väldigt lång. Tyvärr verkar det vara en ny infektion på gång, för CRPt hade gått upp idag igen. Jag vill inte!! :(

Idag har Valter fått legat uppe mycket, det känns bra! Nu ska jag pumpa och åka hem från sjukhuset. Hungrig och trött! Båda mina stora killar är hemma i huset redan, mysigt att sova med Loke en natt. Det var väldigt länge sedan. Älskade pojke!

Titta så söt han är våran lilla älskade pojke. Tänk att jag har tre fina pojkar i mitt liv <3


Maria