söndag 5 februari 2012

Ström blir Björn

Det är så att Tobbe har friat, självklart sa jag Ja! Kvällen innan min födelsedag kommer han hem och är lite lurig. Sätter på tv:n med ett bildspel med bilder på oss genom åren som vi varit tillsammans. Jag har aldrig sett honom så nervös, han är kokhet och hjärtat knappar hårt. Jag misstänker vad han är på väg och göra och jag blir lika nervös. Till slut kommer frågan ”Vill du gifta dig med mig?” Det var ett ögonblick att minnas det, älskade älskade Tobbe!

Jag är nervös inför vigseln och hoppas att vi klarar av det utan att svimma. Annars är jag helt säker på vad jag gör. Tobbe är en underbar människa och jag vill leva med honom för resten av mitt liv. Han är min bästa vän och älskade. Jag känner mig så trygg med honom och det finns ingen bättre plats på jorden än att få ligga i hans varma famn. Jag är så tacksam att jag får dela mitt liv med dig, vi har så mycket spännande framför oss. Jag kan vara mig själv till 150 % (hehe, nu blev du lite störd va?;) med dig och jag vet att du älskar mig för just den jag är. Ibland slår helvetet lös och vi kan ha riktigt heta diskussioner, du kan driva mig till vansinne, lika så jag dig, men vår kärlek är det aldrig några tvivel om. Att du och jag är rätt, det bara vet jag! Vi kan skratta tills det värker i magen, fjanta oss och ha riktigt roligt tillsammans, samtidigt som vi verkligen kan vara seriösa och komma fram till riktigt bra saker tillsammans, t.ex. vad vi ska ha för fredagmys. Nä då, du förstår vad jag menar, du är allt jag önskat mig och tillsammans med dig blir min framtid en underbar dröm. 














Jag kan också tillägga att vi aldrig hade planer på att gifta oss, jag tror att jag i ett tidigare inlägg har skrivit om just att gifta sig, att varken jag eller Tobbe ville gifta oss. Planen var att bo i lägenheten på Brynäs ett par år till, skaffa barn och sedan leta efter hus. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, vi började med hus och nu gifter vi oss. Barn vill vi gärna ha, och vi jobbar på det, det kommer när det kommer. Jag ser många runt omkring mig som blir gravida och jag längtar tills vi får ett gemensamt barn. Men det känns helt rätt att börja med hus och giftermål och sedan barn. Det är lite lusigt att folk tycker att just det här med att gifta sig och köpa hus med någon är så stort, att man inte gör det hur som helst, men skaffa barn, det gör man lite hux flux med vem som helst. Det känns som det är lite lättare att sälja ett hus eller skicka in skilsmässopapper än vad det är att dela på ett barn om man inte vill leva ihop längre. Ja, bara en tanke på sidan om så där.

Hoppas ni alla haft en skön helg! Både jag och Tobbe har jobbat hela helgen och det ska bli skönt att snart få åka hem till vårat fina hus och bara vara med varandra <3

Dagens middag?




Är inte hungrig på mat. Jag vill bara ha glass och varm choklad. Så då fick det bli det idag. Imorgon är jag ledig och jag ser fram emot det. Sovmorgon, värmefilt och kärlek! Plus lite andra saker, som mecka bil, systemet och möte.