söndag 16 januari 2011

Herrgud vad jag nöter på den här bloggen

Jag som inte skulle ha en blogg, och nu gör jag inte annat. Jag gillar det här! Har rätt många läsare också, det är roligt. Synd att nästan ingen kommenterar bara. Men jag ska inte säga något, för jag läser massa bloggar men kommenterar nästan aldrig. Det handlar kanske om att ge och ta även här? ;) Men jag undrar om det är unika läsare eller hur det räknas på statistiken. Blir mycket förvånad om det är unika, eller ja, unika är ni ju allihopa.

Tobbe lyckades mycket bra på IKEA idag, men det blev inga vägghyllor. Det blev en skrivbordslampa, mycket skönt. Loke har fått det jätte bra i sitt rum med mycket förvaring. Sen köpte han tre stycken blåa glas vaser/skålar, i en jätte fin blå färg. Den ena har vi vita tulpaner i och i dom andra är det vita stenar och ljus. Lyser jätte fint. Gud vad jag gillar vårat hem!

Nu har vi kollat på solsidan precis som alla andra verkar ha gjort. Fullt förståeligt. Det är underbart!

Jag glömde att peppa och ta i trä idag när jag sköt för mamma över hur smidigt det är att lägga Loke, för idag ville han inte sova när vi ville, han var vaken när solsidan hade börjat! Förbjudet! Då är det skönt att vara bonusmamma ;)

Nu ska vi göra ytterligare ett försök till ett romantiskt bad, vi får väl se hur det slutar.
Jag är så lycklig att jag har dig min älskade Björne!

Loke är stolt över sin lilla portmonnä

Lycklig kille, observera att man slapp vinteroverallen idag, ett bra tecken!

Fina pyjamasen


Jag älskar att ha tulpaner hemma

Som sagt

Som sagt, jag får alltid som jag vill. Det blev sallad på nian. Loke var så fascinerad av utsikten och hissen så han hade lite svårt att få i sig maten. Men det var skönt att sitta länge och filosofera. Sen gick vi till H&M och hittade en mössa, blixten vantar och en pyjamas med grävskopor till Loke.

Nu sitter jag i bilen på IKEA parkeringen med loke som sover. Tobbe fick springa in och köpa hyllan. Han ringde nyss och sa att han hittat nå andra hyllor som vi kan ha ovanför skrivbordet. Jag blir lite stressad, jag hade gärna varit med och kollat. Så det blir riktigt bra ;) nä älsklingen kan han också. Kan han inte får han bara åka och lämna tillbaka dom. Jag är en hemsk flickvän.

När vi kommer hem kommer nog Micke och Alex och hälsar på oss. Då blir Loke glad, när han får busa med Shrek och Alice.

 

IKEA

Inatt blev det inte mycket sömn, vi hade djupa diskussioner fram till småtimmarna, och Loke vaknar ju strax efter småtimmarna. Men jag har legat avdäckad och snarkat på soffan idag sägs det, äsch, kan jag väl inte tro!

Idag ska vi till IKEA, behöver mer förvaring till Lokes rum. Så blir det nog lunch där också, jag hoppas på sallad på NIAN, men det är passande med IKEA för Loke. Jag har tänkt att träna idag också, får se om jag lyckas ta mig iväg senare. Träningsvärken sitter i fortfarande, men konditionsträning borde jag inte slippa undan.

Jag vill ha en OnePiece, men kan verkligen inte bestämma mig för vilken.