onsdag 14 maj 2014

Loke

Idag har vi varit på föräldramöte för Lokes nya skola. Han börjar på 6-års till hösten. Helt otroligt! Hur kunde han bli sex år så fort? Nyss satt han i trappan hemma hos min mamma och pappa och kunde inte ens gå. Det är en ära att få varit en så viktig del i Lokes liv ändå sedan han har en liten kotte. Han är så viktig för mig!





Förmiddagen spenderade jag med några av tjejerna och deras barn. Jag är glad att jag har så fina vänner. Det märker man verkligen när något sånt här händer, att dom är viktiga och fina! Fick en godisbox av en vän på posten idag, är det något som aldrig kan skada sånna här gånger så är det väl godis, omtanke och kärlek!








Ett blodprov har jag hunnit med att lämna också. Jag har alltid varit så rätt för blodprov. Jag svimmade när vi lämnade första provet inför ivf-behandlingen. Tänk om jag visste då hur många det skulle bli innan denna resa var över, och den är inte ens över. Veckan innan Valter föddes lämnade jag prover varje dag. Nu är jag rätt härdad och behöver inte ens emla före, ja då förstår ni hur rädd jag var innan.

Fick ett trevligt och skönt besök idag också. Efter allt det här var min dagskvot överfull med vad jag klarar av på en dag nu för tiden. Så då blev det en biltur med syster. Frossade i gotta, det är bra att svälja ner den här äckliga tårtan med något gott ibland. Vi satte oss vid vattnet och andades och pratade. Visste ni att jag har världens bästa lillasyster? Det har jag, utan tvekan!





Maria