söndag 17 juli 2011

Tycker synd om mig själv

Idag på fruvik började jag få riktigt ont i halsen. Sen har det bara blivit värre och värre. Halsen är röd och svullen, näsan täppt, ögonen svider och huvudet är tungt. Kunde det komma mer olägligt än dagen innan jag börjar jobba? Blir det inte värre under natten kommer jag kunna jobba imorgon. Men det är inte roligt att inte vara pigg när man kommer tillbaka. Jag som var så utvilad och laddad. Har spenderat kvällen i sängen. Grinar lite och tycker synd om mig själv. Har proppat i mig allt möjligt som fanns i medicinlådan. Jag hoppas verkligen att jag är bättre imorgon! Och det är Loke den lilla snorisen som är boven i dramat. Han hostar och det rinner grönt snor i kranen på honom hela tiden. Det går ju inte att hålla sig ifrån sötgubben!

Sista dagen

Goomorgon gooomorron! Nu är sista semesterdagen här. Klev upp i bättre tid idag än tidigare i veckan, så den sista dagen blir längre. Det ser fint ut på himlen, kanske blir en sväng till furuvikspoolen? Eller något annat badställe.

Ikväll tror jag det blir grillning med syster och Öjje. Perfekt avslut på semestern i så fall! :)

Nu ska jag överlägga med Tobbe ang hur denna dag ska se ut ;)

Hoppas alla får en bra dag, vare sig ni snart har slut på semester, nyss har börjat den eller har en helt vanlig söndag :)

Pouuuuss!!