onsdag 12 januari 2011

Protein

 
 
Protein är ju tydligen mycket viktigt att få i sig efter träningen. Jag är inte den som tackar nej till en extra matbit under dagen. I min kyl hittade jag inte så mycket proteinrik mat idag. Det blev ägg, men hur kul är det med bara ägg? Men om man lägger det på ett ljusbröd, på med majonnäs, ett salladsblad, ägg och salt... då blev det gott, och därför inte nyttigt längre. Typiskt! Varför är all den goda maten fylld med kolhydrater och fett? Tänk vad bra det skulle vara om man hela tiden blev sugen på ett äpple, keso eller tonfisk... Det som påstår att den är det måste ljuga för sig själv. Jag ljuger inte och har därför på majonnäs på mackan, ska man äta ska det vara gott!

Nu ska jag duscha och lösa korsordet i nöjesmix. Imorgon kommer jag antagligen inte kunna gå, jag får ta pulkan ner till tvättstugan sen får någon gärna komma och dra upp mig... Cheeses vad hon kör med en den där träningsledaren! phu! Men det behöver en gourmet nisse som jag!

Shoppar vidare...

Idag när jag var in på Hemköp för att hitta något att komplettera min matlåda med (det blev en gurka) hittade jag även en bok. Svinalängorna. Som jag har berättat tidigare så hatar jag att läsa, så antagligen var detta ett rätt dumt inköp. Jag önskar att jag hade ro att kunna ligga i soffan under en filt och läsa, så nu ska jag öva på det!

Jag har också hunnit in en till sväng på Body Shop, det blev ett litet schampo och balsam som är perfekt när jag ska duscha på gymmet. Även en liten duschtvål med skrubb som skulle ge en himla massa energi, man är ju lättlurad. Sen blev det ett badskum och en handkräm som är riktigt bra.

Det är ju för roligt att shoppa! Jag blir så glad när jag har nya saker som känns lite extra lyxiga. Det är så mycket roligare att tvätta ansiktet med en fin produkt från Body Shop än med L’Oréal från ICA. Rätt fånigt, men så är det!



Om en timme ska jag infinna mig på gymmet för ett styrkepass. Jag har inte varit på det passet förut, det ska bli roligt, jag tror det kan passa mig! Eftersom jag är så jävla stark! Får se om jag bloggar något mer ikväll, eller om jag lyckas komma till ro med min bok.

Hade handledning på jobbet idag, tränade på validering, intressant, nyttigt, men lurigt!

Watch!