söndag 8 januari 2012

Barkarby

Idag blev dagen inte alls som planerat, vi skulle vara hemma och ta det lugnt och städa undan julen (som här hemma består av en lampa, en porslinstomte och tre julblommor). Men efter att vi dragit oss i sängen i någon timme fick jag för mig att jag ville på outlet, typ lager 157. Det slutade med att vi tog bilen till Barkarby http://www.qualityoutlet.com.


Vi kom nyss hem, några tusen fattigare. Tobbe med nya jeans och jag med tre Odd Molly plagg och ett par skor. Riktigt härligt! Vi tog en sväng in på IKEA också, blev lite billiga fönsterlamor. Alla större IKEA är så himla röriga och äckliga, men det är roligt men lite större utbud.

Här kommer kläderna, visst är dom underbart fina? Jag älskar odd molly och det här är det första jag köper, men inte det sista. Men man lär välja varsamt, det kostar en del. Men på de här kläderna var det 20% rabatt, så det blev inte så farligt ;)





Här är skorna, riktigt nöjd, äntligen ett par ordentliga boots som jag kan ha längre än några månander innan dom säckar ihop.

Nu ska jag tvätta ansiktet, man känner sig smutsig efter att ha farit runt i butiker en hel dag. Matlådan tills imorgon ska tinas och sen ska jag krypa ner i sängen med Tobbe. Han ska opereras imorgon och jag är lite nervös, han med. Men det kommer gå bra, det är återhämtningen efteråt som kan bli jobbig för honom. Vi hoppas innerligt att han får komma hem och sova med mig samma dag så jag kan ta hand om honom, annars vet jag inte vem som blir mest ledsen i ögat.