torsdag 24 mars 2011

Reklam

Har inget vettigt att skriva om. Hjärnan har tagit semester. Att sitta och skriva ner vad jag har gjort idag är rätt ointressant. Har jag gjort som de flesta andra, jobbat, ätit, duschat, snart soffan, sen sängen. Woohoo. Intressant! Det roliga för mig är att Loke kom idag, lilla knöpen. Jag tycker att det är skönt att vara barnledig. Men när han kommer känner jag hur mycket jag saknat honom.

Undra vad jag ska gnälla på idag då, eller tycka något om. Kan ta det där med deodorant reklamen som stör mig. Dove gör reklam för sin fantastiska deo som reparerar armhålan efter rakningen på endast SJU dagar. Makalöst! Otroligt! SJU ynka dagar. Då har man ju bara hunnit raka om sig tre gånger och det blir aldrig bra. Där gick inte hissen ända upp tror jag. Lika den där reklamen för...

oj nu brakade det till i Lokes rum. Stackarn ramlade ur sängen. Usch, vda rädd man skulle bli. Men han somnade om fort, skrutt!

Ja vart var jag, mascara reklamen. Loreal Lasch Architect 4D. Va? Är det bara jag som inte fattar?

Så här står det om den: Mascaran jobbar i fyra dimensioner..1D ger volym, 2D ger dina fransar längd, 3D ökar definitionen på fransarna, 4D böjer dina fransar. Mascara borsten är lite längre än vanliga, så att du kommer åt alla fransar i ett svep.

Hur kan fransarna vara något annat än tredimensionella? 

Vilket jävla bluff det där med reklamer är. Vad är det för folk som kommer på allt? Hittar på ord som inte ens finns. Och vi går på det, igen och igen och igen. Som den där ögon roll-on:en från garnier med koffein i som ska göra att dina mörka ringar och påsar under ögonen är ett minne blott. Jaaa men vad fint. Kanske bra mat och sömn kan hjälpa också? Jag var nära att köpa den, men jag hann tänka efter, koffein under ögonen, nä känns inte riktigt!

Förresten... Imorgon är det FREDAG FREDAG FREEEEDAAAAG!
Glöm inte bort att mysa lite extra på det!