onsdag 16 mars 2011

Jag höll mig från snusen tills Tobbe kom hem och börja knapra hysteriskt på nötter. Jag gick ifrån honom. Men han följde efter, med nötskålen i högsta hugg. Jag avskyr när folk knaprar på något!!!!!!!!

Snusfri

Det är inte bara skit med att vara sjuk, jag har kommit på i alla fall en bra sak. Jag har varit snusfri lördag, söndag, måndag och tisdag. Det blir fem dagar om jag klarar det idag med. Men idag känner jag suget för första gången. Innan jag var ju legat som ett foster och inte kännt något sug eller lust efter någonting. Så det här är ju ett tecken på att jag börjar bli frisk. En annan sak som tyder på att jag börjar bli frisk är jag att kan bli ARG!!! I alla fall, tänk om jag lyckas sluta snusa, det skulle ju vara toppen. Men jag tror inte det, det är nog inte dags för det redan ;) Jag är glad att jag inte röker längre i alla fall!

Falukorv

Usch, det är rätt äckligt med falukorv egentligen. Den enda som är god är Tillmans tycker jag. Idag låg det en snuskig scan i kylen som skulle tillagas. Den blev en korvlasagne och snart ska jag göra en korvgryta. Får se vad Tobbe och Loke väljer att äta till middag ikväll. Dom där två äter vad som helst som, och hur mycket som helt. Det är märkligt hur en sån liten pojke kan vräka i sig så mycket mat, nästan vid varje måltid. Det är skönt att han äter, det måste vara jobbigt med barn som inte vill äta. Men i så fall ska man nog försöka att inte göra så stor sak av det, och ge dom den rätt som dom äter utav (om det finns någon) Sen tror jag att det löser sig i slutändan. Ja, där spårade jag iväg i tankarna igen.

Jag blir hemma från jobbet hela veckan i alla fall. Men idag är jag betydligt piggare, har ju som sagt till och med orkat laga mat och tvätta lite. Så skönt att slippa ligga i sängen hela tiden, men jag känner att kroppen är slut efter den höga febern. Nu sk ajag ta ett bad, nu var det länge sen igen, usch var snuskig jag vart den här veckan. Håret ser för taskigt ut, morgonfrilla x 10.

Vad härligt väder det är ute. Skulle vilja sitta i solen och dricka kaffe och äta glass idag! Hängde ut Lokes nytvättade vinteroverall och jacka på balkongen, då är det vår! :)