söndag 24 juli 2011

Söndagsmys

Vi var duktiga och tog en prommenad/jogging tur ikväll trotts att vi var lite bakis. Så skönt med lite tid att bara fokusera på varandra <3 och att bränna fläsk så klart, vi peppar varandra bra! :)

Nu kollar vi film, limitless och äter melon, oliver och lite brie och kex.

Imorgon är det jobbdax för oss båda :)

Lite kortare och lite slingor



Nu är det som jag vill ha det, blir mer ljusa slingor nästa gång :)

Service

Ringde till mamma nu och sa att jag ville klippa håret i nacken kortare. Då svara hon "okej, men cykla till salongen nu då så ses vi där" (Mamma är hemma i Åbyggeby och har semester)

Snacka om bra service! Snacka om världen bästa mamma <3

Med vilda gester

Igår kom Katta, Anna, Lisa och Elin hit. Spelade med vilda gester i flera timmar. Det är riktigt roligt! Jag vann alla gånger utom en, om jag minns rätt, så då blir det extra roligt ;) Det är kul att alla tjejerna (nästan) tycker att det är så roligt med spel. Fan vad jag gillar mina tjejer! Tänk vad länge vi har hållt ihop. Katta har jag varit vän med sedan lågstadiet, eller lekis till och med. Dom andra träffade jag i högstadiet, det är tolv år nu. Det är riktigt länge, tänk vad mycket roligt vi har gjort ihop, vad mycket vi har gått igenom tillsammans. Vi alla är så olika och känner varandra så väl, det gillar jag. Jag trodde att vi skulle glida ifrån varandra när vi slutade skolan och alla fick olika jobb, men vi håller ihop. Nu kommer vi antagligen att göra det för resten av livet, det tycker jag är riktigt härligt :D









Kvällen avslutades med heartbreak och  sista 20 minuterna på Goya. Goya har dött ut på riktigt, det är roligt att se att vissa uvar är kvar fortfarande. Att dom inte lessnar, dom har gått igenom alla generationer. Jag har inte haft roligt på krogen på riktigt länge, men igår var det en kanon kväll. Var precis lagom full och glad :) Fick smicker också, det kan jag leva på länge. Roligt att bli smickrad av någon annan än Tobbe ibland ;)

Nu ska jag fixa matlådor, tvätta lite och fundera ut vad jag ska äta för god bakismat idag. 

Å hörrni, magkänslan, det är läskigt vad rätt den har!

Sängliggande


Är fortfarande sängliggande. Är rätt pigg idag, eller så är jag fortfarande full. Har sovit skit dåligt inatt. Somnade efter fyra. Vaknade 07.40 som vanligt. En galen fluga tog över sovrummet. Kittlade mig på kroppen och försökte ta sig in i mitt ansikte. Plötsligt var han borta och jag lyckades somna om. För att vakna efter typ en timme. Magen kurrar, måste kliva upp.

Hade en riktigt rolig kväll igår. Bästa utekvällen på mycket länge. Tack för det tjejer! :)