fredag 13 maj 2011

Dåligt med bloggning

Det har varit dåligt med uppdatering de senaste dagarna. När jag skulle in och skriva tidigare idag gick det inte, vet inte hur länge det har varit så. Nu funkar det i alla fall.

Vad ha jag pysslar med de senare dagarna då. I onsdags jobbade jag och på eftermiddagen fick vi besök av Anna & Sadie, så mysigt att träffa den lilla flickan. Igår jobbade jag också, sen var vi bara hemma. Vi ägnar mycket tid till att planera vår framtid och det är så mysigt. Vi ska köpa ny bil, men har inte riktigt bestämt oss för vad än. Det började med mycket delade meningar och jag trodde aldrig att vi skulle komma överens om vad vi vill ha. Men det har vi gjort, om vi bara sätter oss ner och lyssnar på varandra så kan vi prata riktigt bra. Vi är inne på Saab 9-5 eller Volvo V70. Får se vad det blir, ska bli skönt med en större och nyare bil :)

Idag har jag jobbat 13-18 sen åkte jag hem med pizza så blev det fredagsmys. Nu håller Tobbe på att borsta Lokes tänder, sen ska han sova och vi ska fortsätta på fredagsmyset och tvättstugan.

Imorgon blir det kalas i Åbyggeby för bästa syster. Sen på eftermiddagen/kvällen ska Loke till sin mamma, jag vill inte. Han har varit helt underbar hela veckan och jag vill ha han här för alltid! Älskade älskade tokunge! <3

Bilder från idag




Bilbyte

Säljes: VW Polo -03. Röd. Billig att äga. 7700 mil. Fin och fräsch.

Köpes: Volvo V70 eller Saab 9-5. Max 20000 mil. Årsmodell 2003-2008.