måndag 30 januari 2012

Skridskor och väckarklocka

Började med att testa lägga upp ett inlägg. Har varit något fel i några dagar, men efter att jag installerat om appen funkade det bra igen. Bloggar alltid från mobilen, sitter i stort sett aldrig framför datorn här hemma.

Idag provade Loke på att åka skridskor. Gick sådär, han har inte så gott om tålamod den lilla pysen och ledsnade rätt fort när han inte kunde på en gång. Bättre lycka nästa gång kanske. Vi tog nån repa i pulka backen istället, det är enklare ;) Jag trivs verkligen vid hockeyrinken i Åbygebby, så mycket barndomsminnen som ploppar upp. Träffade en lärare från åk 1-3 också, hon kände igen både mig och min syster, så det var roligt :)

Sedan blev det fika på stan med tjejerna. Två bäbisar skulle med och då ville Loke också med. Så då fick han följa med. Är mysigt att ta med honom på saker, men vill man ha gott om tid för någon annan än honom ska man lämna han hemma. Barn har ju en liten tendens att ta över ;)

Vi köpte en väckarklocka till Loke medan vi väntade på att klockan skulle slå tjej-träff. Han gillar den verkligen, men å andra sidan har den inte ringt och väckt honom kl 5-6 på morgonen än heller ;) Jag hoppas att det funkar bra och att han tycker att det är mer okej att bli väckt utav den än av oss. För ibland kan han bli riktigt grinig när vi väcker honom, vilket jag kan förstå! Vem gillar att bli väckt 5-6 på morgonen lixom?





Nu väntar vi på att den ska ringa ;)
Test
På väg till Sandviken för att köpa skrillor till Loke. Sen stannar vi på köpis för att leta väska till mig. Behöver uppgradera storleken. Loke tittar på trailern för Mästerkatten om och om igen. Tror han vill se den på bio :)