måndag 3 februari 2014

Skötväska

Jag söker den ultimata skötväskan. Den ska vara snygg och praktisk. Många fack. Inte för klumpig och gå att hänga bra på vagnen. Jag funderar på en skip hop eller elodie details. Den blå/rosa är helt klart favoriten, men passar kanske inte Tobbe så bra ;) Men gillar verkligen den gröna också. Skulle vilja se dem i verkligheten. Har ni nå tips på vilken väska som är den bästa? :)








Maria

Tid

Idag har jag en lugn och skön dag ensam hemma. Lyssnar på bra musik, pular och fixar så det blir bra ordning här hemma. Ordning hade vi innan, men det kan alltid bli bättre och i och med att familjen växer krävs det omorganisering. Jag älskar ordning! Skrivbordet som köptes igår ska fyllas upp på bästa vis. Lokes rum ska få en skrivbordsdel. När saker byter plats så blir det dominoeffekten, jag gillar att klura ut vad som är den bästa lösningen.
Framförallt när jag har TID, som jag verkligen har nu. Jag grejar lite, tar jag en paus på soffan, grejar lite till. Nu har jag ätit lunch och ligger på soffan igen. Det är så skönt att kunna pyssla utan tidspress. Det jag inte gör idag kan jag göra en annan dag. Fotoväggen ska flyttas här hemma också. Så fotografierna hamnar på en mer synlig vägg och då kan vi även flytta dörren till det kommande barnrummet så det blir bättre möbleringsmöjligheter.

Idag är livet väldigt gött!





Maria