måndag 20 juni 2011

Tvättmaskin

Woohoo! Min gamle vän tvättmaskinen är på plats. Lite hundögon för Tobbe och vips så var den uppe från förrådet. Nu behövs bara någon som fixar lite vatten till den.

Kladdkaka

På kvällskvisten åkte vi till syster och blev bjudna på kladdkaka, jordgubbar och grädde. Choklad och jordgubbar gör sig otroligt bra ihop, riktigt gott!

Dom håller på att flyttpacka. Så vi fick lite olika varianter på tallrikar. Jag och Sandra fick plast tallrik, Tobbe fick ett lock och Örjan fick äta direkt ur formen. Gick fin fint de!

Nu är vi hemma igen. Tobbe har bäddat rent i sängen, jag har dammsugit. Snart ska vi rensa ur bland alla papper. Rensa är nog bland det bästa jag vet. Hatar att ha en massa onödigt skit som ligger och skräpar.

Måndagsalkis

För att stilla min hyperaktivitet tog jag mig en drink, några cigaretter och ett långt samtal med Sofia. Fint! :)

Lyxshake

Provade Max lyxshake banana split. Riktigt god var den! Stor också!
Den måste ni prova! :)

Tobbe åt glassen med dumle. Den var också fin. Men banana split var bättre!

För mycket tid

Nu är min semester här på riktigt. Visst är det skönt, men ovant. Jag är van vid att dagarna är fullspäckade och det gillar jag. Nu har jag för mycket tid, jag får långtråkigt och det gillar jag inte. Om vädret hade varit bättre hade jag kunna slagit ut mig på en filt i solen och bara glassat. Men nu är det regn och moln om vartannat. Hoppas på bättre väder nästa vecka!

Dagens att-göra-lista är snart klar. Sen då? Hoppas jag kan varva ner snart och kan njuta av att ha en massa tid över.

Imorgon kommer Loke hem. Då blir det lite mer liv här hemma. Vi ska till min mammas salong och klippa honom och kanske träffa några av mina vänner. På onsdag ska jag bli fin i håret. På torsdag får Tobbe semester och då blir det grillning i Åbyggeby på eftermiddagen. Så jag har en bra vecka att se fram emot. Ska försöka hantera min hyperaktivitet bara.