fredag 28 februari 2014

Ockelbomarknad

Jag hade missat helt att det är ockelbomarknad nu. Tur att Tessan har koll. Tessan, Anna och jag åkte dit, med Thelise och Charlie såklart. Åt langos och provsmakade massa gotta. Jag kom hem med rökt renstek, pepparfläskfilé, en BBQ sås och remmar. Sen undrar jag vem fan det är som använder sockiplast i vuxen ålder, och i storlek 46!? Haha.














Tobbe jobbar till sent inatt så middagen intas framför tvn. Jag har börjat titta på Orange is the new black. Jag behöver ha någon bra serie att följa så jag kan fördriva tiden stillasittande.





Rusten går framåt här hemma. Tobbe och hans pappa jobbar på bra. Gamla dörrhålet har klappat igen och ett nytt har sågats upp. Det blir riktigt bra det här tror jag :)

Graviditetspenning

Idag fick jag besked om graviditetspenningen. Jag ringde försäkringskassan för att fråga när jag senast skulle få beslutet. Då berättade hon att ett beslut redan var taget. Gud så nervös jag var när hon läste upp det för mig. Jag har varit orolig över att få avslag. Nu kan jag slappna av och njuta, sex veckor ska jag jobba sen får jag gå hem och boa och vänta på bäbis. Helt jäkla underbart! Tack för att denna möjlighet finns!


Namnsdag har jag idag också. Älsklingen kom hem med fina blommor till mig, den bra dagen blev ännu bättre. Tack fina du! Gulligt att Valter stod med på kortet också :)