måndag 20 januari 2014

När är det okej att gå loss och shoppa i en graviditet

Sitter och klickar runt på lekmer.se och tänkte beställa saker till barnrummet och annat roligt till knodden. Vi har en rabattkupong med 15% på hela köpet, så det är bäst att köpa så mycket som möjligt, visst? ;) Vi är ute i god tid med att köpa saker, jag är i vecka 20 och har redan beställt barnvagn med tillbehör, babyskydd är fixat och kläder finns så det räcker och blir över, men då med mycket ärvt efter Wilma. Täcke och kuddar till säng och vagn är klart och massa andra småsaker också. En del väntar länge med att köpa saker, för säkerhetens skull. Det kan jag förstå, för man vet ju aldrig vad som händer, men det är ingen garanti för att man väntar till vecka 30 eller senare heller. Jag har längtat efter den här tiden i mitt liv i så många år och jag älskar att shoppa. Det är verkligen svårt att hejda sig, men jag finner egentligen ingen anledning till det heller. Det ända tråkiga kan kanske vara att det inte finns något mer att köpa i slutet av graviditeten och att väntan upplevs längre. Men det problemet kan jag nog hantera om det kommer. ;)

Barnrummet kommer antagligen vara till stor del inrett med färg & form och pumkin. Mina favoritmärken på barnkläder m.m. är geggemoja, villervalla, färg & form och elodie details. Men även Kappahls newbie och Lindex har mycket fint.


Den här sängen skulle mamma och pappa sponsra oss med, men fick veta att Tobbes syster ska sälja en liknande fast i märket Troll. Så då köper vi den av henne istället. Jättebra!



Emmaljunga super viking, allt i svart kommer gossen glida runt i.

Vad tycker ni och hur har ni gjort, när tycker ni att det är lagom att gå loss och shoppa i en graviditet?

Lindex

Shoppade lite på Lindex till bäbbon här om dagen. Matchande strumpor till också såklart och en grå ribbad body. Han kommer bli den finast klädda bäbisen genom tiderna enligt hans mamma :)



Maria

Barnmorskan

Idag ska jag till barnmorskan. Jag är som lurigt nämnt tidigare gravid. Tacksam och lycklig är bara förnamnet. I juni kommer våran lilla älskling till oss. Jag ska berätta mer om graviditeten en annan gång. Efter barnmorskan ska jag luncha och få håret fixat av mamma. Mer än så blir det inte idag, har blivit uppmanad att ta det lugnt av läkaren. Det är svårt de när man heter Maria Björn och älskar att ha saker att göra. Jag får träna på det, och jag ska nog kunna finna mig i det :)

En liten vink från magen <3


Maria

Från luren

Testar att blogg från luren. Funkar inte det så kommer det inte funka att blogga för mig, jag pallar inte med att starta upp och sätta mig i datorn varje dag.



Maria