söndag 6 februari 2011

Söndagsmys


Nu blir det glass och en komedi. Jag trivs :)

Imorgon ringer klockan många timmar för tidigt. Jag har lite söndagsångest idag. Det var länge sen jag kände så. Är det vinets fel?
Om vi står med det ena benet i gårdagen och det andra i morgondagen, så pissar vi på nuet.

Pysslar

Tobbe är och hämtar Loke. Under tiden hinner jag pyssla och dona här hemma i min ensamhet. Det gillar jag. Jag har hunnit duscha, dammsuga, kört en diskmaskin, lagt allt på sin rätta plats, förberett pajdeg, och plockat undan i Lokes rum. Sophie Zelmani har gjort mig sällskap, hon är ju för mysig hon. När Tobbe är hemma med bilen ska jag åka och veckohandla. Får se om grabbarnatok följer med och rör runt i affären.

Gårdagen var jätte trevlig. Vi började på Kalles med en plocktallrik, mycket bra var den! Jag vill gå dit och äta snart igen, super mysigt ställe. Tjejtoan var bäst, det fanns hårspray, listerine,  nagellack, godis, topz, ja nästan allt man kan behöva för att piffa till sig lite ;) Sen gick vi till en vän till Heidi och fick i oss lite mera vin. Sen gick vi alla till o'learys och där träffade jag Lena och Jonas. Fantastisk trevligt att träffa dom, det var så himla länge sedan! Kvällen avslutades på Heartbreak, men det var väl inte så givande. Gillar ju som sagt när man kan sitta ner och umgås, inte springa runt och trängas och känna massa fislukt! Lena skjutsade hem mig, viket var mycket skönt, för mina fötter är inte vana att traska runt i 12 cm höga klackar och träningsvärken på det.

Har ni sett vilket härligt väder vi har idag? Man kan ju undra varför är jag inne!

Pizza och kebab

Jag ville ha båda. Så då delar vi. Tobbe gick och hämtade. Jag ligger kvar i sängen. Jag har fruktansvärt ont i huvudet idag. Träningsvärken blir bara värre och värre. Annars mår jag bra