söndag 2 januari 2011

Varför är lördag och söndag så mycket kortare än måndag och tisdag?

Nu är helgen över, och jag undrar som vanligt hur det kan gå så fort. Jag och Loke har varit ensamma hela helgen. Vi har haft det bra, i lördags var vi hemma och kollade på Toy story 3, tre gånger. Det klingar fortfarande fraser från filmen i mitt huvud. Att det alltid ska vara samma film om och om igen, sen efter några veckor är det en ny som gäller, om och om igen. Men idag kände jag att det fick vara nog på film tittande, så idag har vi bara sett den en gång.

Vi började dagen men att skjutsa pappa Tobbe och farmor till Sätra. Sen åkte vi och handla på ICA Maxi, när vi var hemma stod Sandra och väntade på oss och så lagade jag mat och dom kollade på.... Toy Story! Efter maten slocknade Loke. Jag och Sandra låg i soffan och läste felsms, haha tänk va tokigt det kan bli. När Sandra åkt hem gjorde jag och Loke en tårta till Tobbe och sedan tog vi en promenad med pulkan. Vi fick det glada beskedet att Tobbe skulle få sluta tidigare från jobbet, vi åkte och köpte blommor och trisslotter till honom (självklart var det bara nitlotter)

På tal om felsms så drog Tobbe iväg ett sms till sin chef idag, som skulle vart till mig. Tur att det bara var information om att han hade köpt en musmatta.
Nu har vi ätit Flygande Jakob och så blev det efterrätt dagen till ära, marängsviss. Tobbe och Loke har badat och nu läser dom saga. Sen är födelsedagsbarnet bara mitt!








Observera Toy Story gubbarna på kaklet ;)


Bjuder på en jäkla fin bit och ett filmtips It's All Gone Pete Tong

Älsklingen blir gubbe


Vi ligger utslagna på soffan efter lunchen. Snart ska det göras tårta till älsklingen som fyller 30 år idag. Jag är nu mer ihop med en gubbe. Så nu väntar vi bara på helikopterplattan!