måndag 10 januari 2011

Hem ljuva hem

Tobbe och jag jobbar om varandra idag. Tidigare idag fick jag ett sms där han skrev att han skulle städa här hemma imorgon efter jobbet. Men stressig och rastlös som jag är så har jag redan hunnit städa idag. Men det gör mig ingenting, jag tycker om att gå och plocka och dona här hemma. Jag älskar våran lägenhet! Mitt hem har aldrig varit så hemtrevligt som nu. Jag har alltid haft fint hemma, men nu känns det så mycket mer hemtrevligt. Kylen är alltid full och vi har nästan allt man kan behöva... Det är så roligt att lägga ner tid och pengar på lägenheten nu också, när jag är hemma så mycket mer än i tidigare lägenheter. Det är också så himla roligt att Tobbe tycker att det är viktigt att vi har det fint. Han har åsikter och bryr sig om hur vi har det här hemma, det är roligt att ha någon att dela alla idéer med.

Vardagsrumslampan


Hallen - ska tapetsera om snart

Älskar min handtvålspump, tyvärr har Loke råkat ha ner den i handfaten så den gått sönder lite. Men jag är glad att den är så pass hel som den är fortfarande.






Lokes rum som också ska tapetseras om snart
Nu när jag har gjort Tobbes jobb, har han sagt att han ska stå för någon roligare sysselsättning imorgon... jag väntar med spänning vad han tänker erbjuda... jag kanske ska få åka på shopping? ;)

Bilder från Klubb 30!



Jag & syster


Loke var så himla fin

Lokes kusiner


Björnligan





Sofie & Miguel

Danny & Marcus


Tobbes syster

Adrumdrum

Kei håller tal


Fina Anna

Bröderna Ljusberg


Mina bästa




Tobbes syster mellan två vänner


Tim


Viktor & Tobbe




Den bästa


Jag & Viktor

Kärlek!

Fick besök på små timmarna

Tack älskade Tobbe och alla andra glada, härliga och galna deltagare som gjorde den här kvällen klockren!