lördag 16 juli 2011

Lekland i Uppsala

Här kommer lite bilder från leklandet vi var på igår, hade jätteroligt och blev helt slut. Det är svettigt att krypa runt i dom där ställningarna. Rutschkanan gick så fort att det inte gick att få någon bra bild.

Efter leklandet kikade vi lite på IKEA. Vi käkade också middag där, som var under all kritik. Kalla pommes, äcklig och lite ratta och det var jätte skitigt på borden, golven, ja överallt. Salladsbuffen såg det ut som någon hade sprängt en bomb i. Så där tycker jag aldrig att ni ska äta. Men åka dit och shoppa tycker jag att ni ska göra, det fanns mycket mer att välja på där än här hemma. Vi handlande bara bestick till Loke, en topzhållare och billiga ljus. Blev en kik på stadium och skopunkten också, var duktig och höll i pengarna.

Sedan rullade vi hemåt, trötta och nöjda. Loke påstod sig vara hungrig, trotts att han hade ätit en hel vuxenportion med pasta och köttbullar, en korv med bröd och glass. Att det får plats så mycket i den lilla magen :)

Loke var precis påväg att somna när vi närmade oss Gävle, så drog jag på Sean Banan och nappen flög ut och händerna i luften och han sjöng så det ilade i öronen på oss ;) Underbart!










Nu städas det här hemma, Loke har stängt in sig på sitt rum med en film. Nu lär det städas där inne, ska locka ut honom med lite Sean Banan. Usch den där låten kommer aldrig lämna mitt huvud. Jävla Sean Banan!!