måndag 13 juni 2011

Sista veckan innan semester

Idag har jag jobbat, imorgon är jag ledig. På onsdag blir det jobb, torsdag ska jag till sjukhuset och fredag jobbar jag min sista dag innan semestern. Jag är klar med i stort sett allt på jobbet som skulle fixas innan semestern. Så i huvudet håller jag redan på att varva ner, så jag är redo för att bara njuta nästa vecka.

Ikväll är jag ensam hemma med Loke, för pappsen jobbar. Vi började eftermiddagen med ett världskrig. Inte så roligt! Loke ville ha glass före maten och jag sa att han fick glass efter maten. Sen var det igång, han låg och skrek på golvet och spotta och fräste. Då fick han gå in på sitt rum och där exploderade det ännu mer. Tänk att en sån liten människa kan bli så arg. När han lugnat sig gick jag in och fick trixa fram lite glädje. Jag sa igen att han får glass efter maten osv. Han ville minsann inte ha mat, han tycker inte om mat!! Det hela slutade med att han vispade moset, hade i peppar och saltabiten. Vips så hade en lapskojs och slickade av visparna. Mmm de var jättegod, sa han och satte i sig två portioner. Gösse! ;)


Nu håller min underbara diskmaskin att diska min disk, jag sitter här och smälter maten och Lokis mumsar glass i soffan till en film. Nu ska jag plocka och rensa och fixa och dona. Det gillar jag! :)

Igår gick vi ner på stan för lite shopping och lunch.


Far och son var det va? :) <3

Sedan målande vi om på balkongen, nu är det vitt och fräscht.