tisdag 11 oktober 2011

Hagel





Inskolning

Sitter på jobbet. Har varit med Loke en stund på nya dagiset idag. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än. Gillar fortfarande inte att han kanske ska sova där. Sen är det sodexho mat där istället för hemlagad som det var på andra dagiset, vilket jag tycker är sämre. Sen är det inte lika mycket utflykter som på andra dagis, antar att det är pga av att det ligger i centrum och att barnen kan bli hämtade och lämnade lite hur som. Men vi får se hur det bli med allt. Själva dagiset och fröknarna är det säkert inget fel alls på.

Fick dra runt på stan medans Loke var på dagis, hängde lite med Lokes mamma vilket inte har hänt förut. Kan vara bra för oss att få lära känna varandra lite bättre så kanske vi kan förstå varandra lite bättre. Just nu är den kontakten/relationen inte den bästa. Jag hoppas på bättre. Vi får se hur det slutar också.

Fan vad jobbigt det är att man alltid "får se" jag vill inte vänta. Jag vill veta NU! Känner mig stressad över en massa olika saker just nu, det kommer lägga sig och bli bra med allt, men fram till dess då..?