onsdag 2 februari 2011

BlogBooster

Fick tips från syster på en ny app till iphonen. BlogBooster. Så det provar jag att skriva i nu.

Jag har haft en okej dag. Det blev lite känsligt under lunchen med mamma o Sandra idag. Det har gjort att min hjärta har varit lite ofokuserad under kvällen. Men efter att jag kom hem och fick prata med Tobbe kändes det bättre. Vi hade en lång och bra diskussion. Det är härligt att prata med Tobbe.

Kvällen slutade som vanligt med tok. Han skulle vattna blommorna och vattnade mig också. Så det blev blött överallt. Sen hade vi snärt tävling med handduken. Jag kommer aldrig lära mig det där. Har ju övat sen första idrottslektionen när killarna i klassen inte kunde prata med flickorna. Utan bara göra ballaballa och snärtas. Sen hade jag lite sång och dansuppvisning innan vi kom i säng. Nu ligger vi här. Och pillar på våra telefoner. Som vanligt innan vi ska sova.

Ska prova lite funktioner

Doooo

Biiiii

Doooo

Godnatt

Ordning och reda

Jag var upp med Tobbe och Loke innan dom skulle iväg till jobb och dagis idag. När dom åkte gick jag och lag mig igen. Jag vaknade nyss. Jag har haft så mycket obehagliga drömmar, så jag var tvungen att ringa till Tobbe för att prata av mig och vakna till ordentligt. Det var inga läskiga och overkliga drömmar. Utan dom var så verkliga att det fortfarande känns som det var på riktigt. Jag kan ur drömmen se vad som händer i mitt liv och hur jag mår just nu. Det är spännande med drömmar. Det är en sak i mitt liv som jag inte klarar av, och som jag inte kan bli av med. Jag kan välja hur mycket energi jag ska lägga på det. Men det är svårt att inte bry sig, när det ligger så nära inpå. Jag kommer aldrig kunna förändra det, men heller aldrig förstå mig på det. Ordning och reda, god kommunikation, bra omhändertagande av nära och kära och ärlighet är saker som jag tycker är viktiga. Hos alla funkar det inte så, och jag har så svårt att förstå det. jaja, nog om detta... Jag måste sluta älta det, så enkelt är det!

Igår var jag och Tobbe effektiva här hemma. Det älskar jag! Grabbarna blev sena hem, middag blev det inte förens 18.30. Efter det hann vi båda med att träna och sen städade vi lite här hemma, dammade och damsög i alla fall. Rensade lite skåp och lådor och fixade. Ordning och reda borde vara mitt andra namn. Tobbe börjar få mer och mer av dom tendenserna, och i och med det växer min kärlek för honom :P

Nu ska jag försöka få tag i min älskade syster, som nästan aldrig svarar i telefonen. Jag tänkte luncha med henne och mamma innan jobbet idag. Idag är det personalmöte, och det gillar jag, för då blir det ordning och reda ;) haha nä då, så illa är det inte, eller jo kanske. Men i så fall älskar jag det.

Jag ska göra ett IQ test på nätet också, då får vi på bevis hur smart jag är, eller... nä kanske inte :)

Här kommer lite bilder från när jag var en liten spjuver.


Lillesyster fick åka med hon å

Förebilden pappa

Syskonkärlek