fredag 14 januari 2011

Jobbar


Jag kämpar på så gott jag kan med benen idag. Det är inte alls lätt. Stubinen är kort och jag vill hem till soffan. Hoppas verkligen att det är bättre imorgon. Jag är så glad att jag har tagit semester, och att dom fick in en vikarie. Jag var förbi min systers jobb idag (lss-boende) dom har flyttat och fått allting nytt. Så himla fint var det! Kanske tre gånger så stort som det gamla stället. Stort lyft för både kunder och personal.

Va kallt det har blivit igen då. Men jag antar att ingen har missat det. Jag började jobba kl 14 idag och det känns som jag kör o kör o kör hela tiden. Och det är några mil kvar. Men snart får jag åka hem till älsklingen. Vi ska ha fredagsmys. Så klart!

Imorgon ska vi till mamma o pappa och käka brunch. Inte alls fel! Jag älskar att åka dit och få god mat och umgås. Mamma och pappa är dom bästa och mammas mat är alltid så himla god! Nu ska jag jobba vidare.

Hoppas ni alla har en skön fredag!

Vi är fyra i familjen

Inatt blev jag väckt av våran nya familjemedlem... BUZZ LIGHTYEAR! Loke vaknade klockan 04.00 och hittade så klart sin nyfunne vän, jag gick in och sa att det är natt och att han kan sova mera. Då bäddade han ner sig själv och buzz igen och sen somnade dom ganska fort, och sov några timmar till.

Träningsvärken har gjort mig smått handikappad, jag kan nästan inte ta mig fram. Nu kan jag gå med skapligt raka ben, men tidigare idag fick jag aningen gå på tå eller med jätte böjda knän. FY! Hur är det möjligt! Så här kan man ju inte ha det! Ikväll ska jag jobba, kommer nog bli lite jobbigt. Ser ju inte klokt ut när jag går och undra hur bra jag kommer att kunna köra bil, när jag knappt kan lyfta på benen när jag sitter.

Runt 13.30 kommer Tobbe hem och löser av mig, då är det min tur att jobba och hans ur att toka med Loke. Han tjatar på mig att han vill se Toy Story igen, men han såg den för en timme sedan och jag tycker att han kan leka med något annat ett tag. Jag ska plocka fram pennor och ritblock som vi köpte här om dagen, så vi får vara lite kreativa.

Jag har köpt Isadoras graffiti nails, rätt roligt att måla med!




Syns det att jag gillar grönt? :)