tisdag 2 augusti 2011

Idag har jag jobbat, som nästan alla andra dagar. Efter jobbet hämtade jag Loke på dagis. Hem och laga mat och sedan åkte vi iväg och åt glass, var så fint väder så man vill inte sitta inne. Loke gick och visade myntinkastet på sos kiosken så efteråt åkte vi till köpis och inhandlade ett skärp till honom, hittade ett jättefint blixten skärp på Kappahl. Eftersom Loke är världens bästa pojke fick han en blixten ryggsäck från Lindex också, han kan ju inte inte ha voffa och alla saker i en plastpåse när han åker mellan mamma och pappa.

Vi kom hem sent och Loke ville inte borta tänderna för det är äckligt, efter en massa lirkande gick det bra. Läste saga och nu ligger han i sängen. Han har legat där i över en timme och han kan inte somna. Han ligger helt tyst och tittar i taket, jag tycker synd om honom. Man vet ju själv hur jobbigt det är att inte kunna sova. Det har varit såhär för honom tre nätter i rad nu. Första natten fick han mjölk och kolla på film tills han somnade, men så kan man ju inte göra varje kväll. Då kommer han antagligen alltid vilja se på film tills han somnar och det är ju inte så lämpligt. hmm... hoppas han somnar snart, lillskrutten!

Här hemma jobbar mina bästa vänner för fullt, diskmaskinen och tvättmaskinen. Vilka underbara apparater! Man ska inte glömma bort att uppskatta sånna saker, saker som gör livet så mycket lättare att leva :)

Snodde lite mer bilder av syster från bröllopet, det var ju så fint så lite fler bilder här kan inte skada :)