söndag 1 januari 2012

2012-01-01

Här kommer lite bilder från nyårsafton. Det var jag, Loke och Idun (Lokes syster på mammas sida) som började kvällen, Tobbe kom hem senare och då hade barnen inte somnat än. Dom längtade efter färgerna på himlen, vi firade av våra raketer och sedan somnade dom ganska snabbt. Jag och Tobbe myste vidare med god mat, diskuterade framtidplaner och spelade spel, klockan 00.00 gick vi ut på gården och skålade med bubbelvatten och njöt av att vi fick stå på vår egna gård och fira in det nya året, som kommer att bli det bästa. Vi har en massa roligt och spännande framför oss.




















  
Äntligen är det bara jag och Loke ♥ Han är inge trött. Så vi kollar på blixten i sängen och pussas och busar. Gud vad jag älskar den lilla killen, han är bäst! ♥ Nu väntar två lediga dagar tillsammans med mina fina killar. Imorgon blir den stora killen 31 år. Hur kan jag ha en så gammal kille? Jag som bara är 19? Han är ju snart en gubbe, världens bästa gubbe. 

Jag älskar älskar älskar mina killar, dom gör mig så lycklig. En till sak som gör mig så lycklig är vårat hem. Jag älskar att vara hemma, jag kan vara hemma i flera dagar utan att få tråkigt. Det har aldrig hänt mig tidigare. Jag trivs, varje sekund. Att bara pysa runt och njuta av tillvaron. Det är ju helt fantastiskt. Jag har fått precis det jag alltid velat ha, och ett bonusbarn (för det ingick inte i min framtidsdröm), han är världen bästa bonus! Önskar inte bort honom för en sekund. Visst kan han reta gallfebern på mig ibland, men vilket barn gör inte det? ;)