torsdag 26 maj 2011

Sommarpirr

Idag när jag cyklade hem från jobbet var jag på så otroligt bra humör, solen sken, ledigheten var kommer och det pirrade i hela kroppen. Jag tänkte tillbaka på tiden då jag bodde ensam i min tvåa på söder. Jag saknade det för en stund. Att komma hem till en lugn lägenhet där det var precis lika fint som när jag lämnade den. Vrida på min skönaste housemusik, ta fram det kylda viner, sätta mig på balkongen med en cigg. Ringa runt till alla vänner, ta ett långt bad, göra mig till mitt allra snyggaste och sen kom alla vänner, en efter en och festen var igång och slutade inte för ens söndag morgon. Fan vad roligt jag hade! Det var jobbigt också, dyrt och slitsamt. Men gud så roligt! Alla kom och alla var glada. Men det var då, nu är det annat. Livet jag lever nu är underbart, men på ett helt annat sätt. Jag vill inte tillbaka till singel-livet. Men en sån där helg skulle jag vilja ha igen, i min tvåa på söder.

I alla fall... jag kom hem och försökte väcka Loke som var super trött, jag lockade med glass, inte ens det funkade. Ut i köket och pussa på Tobbe och skvallra om SeKunden utbildningen som jag var på för sista gången idag, han har en gång kvar. Sedan dröjde det inte länge innan jag var riktigt nedtagen på jorden igen. Diskussioner och sura miner. Det handlade inte direkt om oss, utan om något som rör oss. Jag tog bilen och drog iväg till vattnet, samlade lite energi och tänkte igenom allt. Längtade mycket efter min vän Sofia. Jag önskade att jag kunde köpa fem liter vin och en limpa cigaretter och spendera hela kvällen med henne. Men det går inte, för hon är på tjocken... i norge!

Hem igen och hade en trevlig middag med grabbarna och "problemet" löste sig till slut. Sedan åkte Tobbe till en vän och jag tog en långt bad med Loke. Nu sitter jag här och har nyss klickat hem en dyr påse kläder från bubbleroom.se jag hoppas att jag är för tjock för hälften av kläderna, annars blir det för dyrt.

Imorgon har vi tvättid och jag och Loke ska till köpis med Sandra. Loke behöver nya byxor och skor. Jag behöver egentligen ingenting, men vi får väl se hur det slutar :)

Min kille

Snacka om att jag är nöjd. Det är min kille det där ;)