onsdag 26 mars 2014

Två veckor

Idag fyller Valter två veckor. Tiden har gått väldigt fort. Allting har flutit samman och det är svårt att skilja på vad som hände vilken dag. Idag ryker äntligen den där jäkla PVKn, så nu kan jag sluta tjata om den. Idag sänktes trycket på cepapen, hoppas han klarar sig bra på det nya låga trycket för nästa steg är att plocka bort den. Det är stort! :D

Moster kom med ett paket till Valter idag. Tack! <3 Småkläder från barnenshus, heldress och mössa. Så litet och gulligt! Jag tog en tur in där jag med och köpte en body och byxor när jag ändå skulle till Ica maxi. Jag längtar till vi börjar använda kläder på honom. Längtan efter honom blev så stor på affären att jag inte kunde åka hem med maten. Så allt fick följa med till sjukhuset. Mycket mat ska iofs vara här, det är ju här vi är mest. Känns konstigt att springa genom sjukhuset med tunga matkassar. Folk tittar på en precis som att man bor här ;)

Nu är det min tur att ligga och mysa igen. Har matpaus nu. Läkaren tycker att Valter ser ut att vara sugen på att amma. Han snuttar och pickar, så nu ska vi prova att lägga honom vid bröstet. Jag dör vad mysigt! När vi låg på morgonen idag fick han hicka, han lät som en liten mus. Jag fångade det på film. Filmen finns på instagram om ni vill titta, annamariabjorn heter jag.

Titta vilken gullig gäsp <3