söndag 20 februari 2011

Helgen

Vilka härliga dagar jag har haft. Bara jag och Tobbe, ledig tid tillsammans, det är härligt. Det är inte så ofta vi är helt lediga tillsammans. Bara han och jag.

I lördags sov vi länge och gick upp och gjorde mys frukost. Tvättade och lunchade med syster och Örjan. Åkte ut till Owes en sväng. Hittade lite fina saker till hemmet. Åkte till mamma och pappa och låna slagborren. Så sen var vi hemma och skruva och pyssla hela kvällen. Kollade på film och tog en tur i bilen på sena kvällen.

Idag klev vi upp lite tidigare och åkte och träna. Hem och gjorde oss ordning och åkte till köpis, IKEA och Ica-Maxi. Hittade lite fina saker till hemmet idag med. Vi får det så mysigt här hemma. Nu har jag nyss kommit hem från farmor. Det bjöds på fruktplanka där idag, för farfar och faster har fyllt år. Riktigt gott och roligt att träffa alla. Blev en del tok och fniss :)

Nu ska vi laga matlådor till veckan, korvstrogarnoff som vanligt. Jag blir nog hemma resten av kvällen. Det är ju måndagsdjävel imorgon igen. Helgerna är för korta!

Hoppas ni har haft en skön helg!



Dag 14 – Någonting jag ångrar.

Jag ångrar inte mycket som jag har gjort. Vissa saker känns mer eller mindre nödvändiga att jag har gjort. Jag går inte runt och ångrar någonting direkt. Skulle jag få leva om mitt liv skulle jag självklart göra vissa saker annorlunda, men det är inget jag känner något behov utav. Det är bra att göra lite misstag ibland också, så lär man sig att inte göra dem igen.