söndag 13 februari 2011

Lugna söndag

Idag blev det sovmorgon till nio, det var behövligt. Skulle kunna sova längre. Men jag vill även ta vara på dagen. Jag förflyttade mig till soffan och tog med mig täcket. Här har jag lagat sen dess. Surfat runt och haft det lugnt och skönt. Runt 14 tiden ska jag hämta Loke. Då ska vi åka till ICA Maxi och veckohandla. Sedan hem och laga middag och bara vara.

Jag känner mig rätt tung i huvudet idag. Ont i halsen och snorig. Så idag ska jag verkligen försöka ta det lugnt. En vecka med bara förmiddagagsturer väntar och det tycker jag är jobbigt. Jag vill ha en sovmorgon i veckan. Men icke! Jag har fullt upp i veckan tycker jag också. Eller fullt upp har jag väl inte. Men det finns inte direkt någon tid till träning och att träffa tjejerna. Vi får se hur veckan blir :)

Igår hade vi det jättetrevligt. Fick höra en del hemlisar, det gillar jag, roliga hemlisar. tihi!
Vi åt och åt och åt och spelade och åt. Fy fasen vad fylld jag var. Vi hade chips, ost, kex, gurka, morötter, dipp, nachos, guacamole, godis, läsk. Ja allt. Jag tycker om mina tjejer. Jätte mycket. Ni är så bra! Jag vill ha en massa mer såna här kvällar med er. Ni laddar upp mitt batteri :) <3

Jag kanske skriver mer senare. Hoppas ni har en fin söndag, utan jobbångest. Tänk i så fall på vilken tur det är att ni har ett jobb, så ni kan få njuta av ledigheten! ;)

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Ja tänk om... då skulle jag leta efter mitt drömhus. Eller börja skissa på ett.
Jag skulle kanske byta till en större bil.
Jag skulle shoppa shoppa och shoppa.

Ja vad skulle jag mera göra, antagligen skrika rätt ut, grina och inte fatta att det var sant.

Så skulle jag låta pengarna växa i någon bra fond.

Jag skulle ändå vara försiktig med pengarna, det går fort att leka upp en miljon.
Det är inte obegränsat med pengar.