onsdag 5 oktober 2011

Nytt

Nytt till mig, har spanat in en nästan lika mössa på nelly, den gick på 800 kr vilket jag tyckte var aningen för dyrt. Så då fick det bli dom här, 2 för 100 kr. Passade plånboken mycket bättre, tofsen är aningen mindre och inte lika fin som på dom äkta mössorna. Men var gör det? Och inte behöver jag sponsra djurplågerierna heller :) Tröjan är jätteskön och kommer säkert bli en favorit, pris 150 kr, som hittat!





Nytt till Loke, jag hade själv en sån här grön och en röd tröja för några år sedan. Älskade dom, synd att jag har kastat dom. Hoppas Loke trivs i sin :) 


Nytt till hemmet, det är så roligt att handla saker till huset. Hade sagt att jag inte skulle handla någonting före ens vi flyttat in. Men hur ska man kunna hålla sig när man dyker in i en stört härlig butik. Dom hade en massa fin inredning och en massa fina märkes kläder till barn.

HÄR är hemsidan om någon vill kika
 HÄR är deras blogg




Nu är vi på väg hem igen. Lite kläder och inredning rikare och ett gäng 100 lappar fattigare. Är lite nervös inför mitt aktuella saldo just nu. Bara att hålla i hatten!



Clio




Det här är vad vi åker i nu mer. Saab jäveln är såld och det är riktigt skönt att slippa den. Det är inte riktigt samma komfort i clion, inte samma ljud på stääääreon, inte automatat och ingen mugghållare. Men gud så glad jag är, den är billig och det är vad jag vill ha efter saaben som kostade skjortan. På clion behöver vi bara stå för bensinen och tankmätaren står i topp och det känns som det aldrig kommer ta slut. Tack så mycket svärmor och svärfar för att vi får låna den :D

Nu är vi på väg till lager157, ullstrumpor, mössa och jacka ska inhandlas och så har syster gjort en liten beställning <3