tisdag 28 december 2010

ICA Maxi

På kvällskvisten blev det storhandling på ICA Maxi, jag gillar att handla sent, innan stängning, när det inte är så mycket folk att bråkas med.

Vi köpte rosa rosor till vardagsrumsfönstret, visst är det fint! Jag älskar det, mitt vardagsrumsfönster alltså.






Vad roligt att jag har så många läsare redan, om nu statistiken fungerar. Jag förstår mig inte riktigt på det där än.

Nu ska jag hoppa ner i soffan med Tobbe <3

Clean

Luktar underbart! Jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha, så ett litet paket med många små skulle ju vara perfekt ;) 

Tiamo

Nu är jag hemma från shoppingen, lyckades hålla i pengarna rätt bra idag. Hittade ett par skor, från Tiamo. Det händer inte ofta att jag går ut nu för tiden, men när jag väl ska göra det vill jag ju vara fin. Dom var dock aningen för höga för mitt eget bästa tror jag, hoppas att det inte ser ut som att jag går på styltor för då är det bättre att ha sneakers på dig. För ett år sedan snubblade jag runt i höga pumps flera dagar i veckan, nu går jag mest runt i sköna vinterkängor.



Jag hittade bra strumpor till Loke också, och en pyjamas från Bilar (Disney filmen) Hoppas att han kommer gilla den, det är jag rätt säker på. Och för er som inte vet vem Loke är, så är det min styvson. Jag gillar inte ordet styvson, det låter så hårt, men vad säger man då. Min sambos son. Hur det var att gå från singellivet till mammalivet på en kvart berättar jag om en annan gång!

Jag lär också be er alla att köpa den här duschtvålen från Palmolive. Dra mig baklänges vad gott den luktar, och mycket!

Ledig mitt i veckan

Idag är jag ledig, mitt i veckan och det gillar jag! Det blir annat än att vara ledig på helgen. Helgerna susar förbi med en massa saker inbokat, lediga vardagar känns mer som "bara vara dagar" som man får göra vad man vill med. Skönt att jag är uppe i tid idag också, jag gillar inte att sova bort hela dagarna.

Idag ska jag kanske åka med syster och hennes vän ut till köpis och leta efter någon fin klänning, behöver en till nyår och en till älsklingens 30-års fest som är veckan efter nyår. Jag behöver också nya fest skor. Men jag misstänker att shoppinglyckan inte kommer ligga på topp idag, när man söker något speciellt brukar man inte hitta något. När man inte har råd att shoppa däremot hittar man en massa tjusigt.
Jag vill också träffa min vän Sofia idag, en underbar vän som har flyttat till Norge med sin man. Nu är dom hemma över jul och nyår och så måste vi träffas! Ni ska få höra mer om min och Sofias tid i något framtida inlägg. Vi har haft en mycket händelserik och tokrolig tid tillsammans.

Jag försökte mig på att länka till mina Spotify playlists. Men lyckades inte så bra, så det får syster ge mig en lektion i sen. För jag måste kunna dela med mig av musik, eftersom det jag lyssnar på är det bästa

Just nu lyssnar jag på albumet från Så mycket bättre, det svänger ju

Här är i alla fall en länk till en av dom skönaste låtarna med deadmau5. Det här är magiskt! Man känner musiken i hela kroppen och känslan är magisk... ja... lyssna och känn själva! wooooohoooo!
http://www.youtube.com/watch?v=tKi9Z-f6qX4